top of page

ZUIVERING VAN DE PLANEET

prent 5.jpg

De aardkorst verschuift al miljoenen jaren....in stilte of weerbarstigheid.

We hebben de cyclus van de aarde niet in de hand.

  Ijstijden....aardbevingen....vulkaan uitbarstingen.....verschuivingen....water overvloed....cosmische invallen....alles gebeurt met een reden.

Keer op keer met een natuurlijke beweging.

1000-en jaren geleden en nu nog steeds.

  De planeet zuivert en verandert zichzelf wanneer nodig.

Natuur fenomenen zijn beangstigend voor de mens....maar niet bedrijgend.

 

De enige weg is dat we hier in Vrede mee om gaan. We zijn bewoners van deze planeet.

We zijn als het ware een poort tussen Cosmos en Moeder aarde.

 

Wel worden we als mens vaak tot "stilstaan" gebracht door de stem van onze Moeder aarde, de stem van de Spirits.

Komende met een boodschap.

Zoals bij natuur fenomenen of pandemieën.

Of bv terwijl de meerderheid in december 2012 de angstige gedachten had dat de aarde zou vergaan....was het gewoon het vergaan van een oud tijdperk en gingen we het nieuwe tijdperk in van homo luminus....de tijd van inkeer....op weg naar het licht...naar de 5e dimensie en het tijdperk aquarius dat is ingegaan december 2020....onze bewustwordende weg naar wie we echt zijn.

 

Elke beproeving, boodschappen, groot of klein zijn er om de mensheid (terug) wakker te maken om te "voelen" we "beter" draaien in verbondenheid, verdraagzaamheid, samenhorigheid, eigenheid....ons "licht".

  Alsook we zo verder blijven draaien (rond ego, materie, manipulatie en macht) en niet weten waarom we draaien (rond de Bron van het "samen" bestaan en ieders levenstaak/doel) de aarde het steeds voor zichzelf zal opnemen....omdat zij nu eenmaal wel steeds in eigen licht draait in vrede en in haar levensdoel.

 

Het "Licht" zien in jezelf en in de anderen...inzetten voor je levensdoel en je "eigenheid" tot uiting brengen (welliswaar zonder een ander te schaden), je ademhaling voelen...maakt dat de aarde daar uiteindelijk beter van wordt...dat wat ons tot dat 1 groot Harmonieus licht kan brengen.

Dat wat ook de uiteindelijke deling was/is van de zovele culturen, menselijke zieners, boodschappers voor vrede, rechtvaardigheid enz.

Bv Ghandi, Dalai Lama, Jezus, Nelson Mandela, de Maria's, zieners, sing-a-song writers, de man of vrouw om de hoek enz enz....

En de voelbare trillingen van de grote kracht plekken over de wereld.

Bv Stonehenge, Machu picchu, Egyptische tempels, leylijnen enz enz....

En vooral de dagelijkse voeling van Dieren en Natuur elementen rondom ons.

Zo je voelt dat "elke" plek een kracht plek is....dat Moeder aarde's hart klop en haar ademhaling "overal" voelbaar is......alsook in jezelve.

 

Al deze bijzondere boodschappen zijn er om ons aan te tonen wat wel en niet belangrijk is en we op een simpele manier de "gekte" van de mensheid wederom kunnen veranderen naar Rust en Ruimte in deze nieuwe dimensie....homo luminus.

Veel te vaak luistert de mens naar nog "onfijne" zaken of willen zich "meer" voelen.

Door het willen "beheren" van de natuur/planeet en het manipuleren tov elkaar, gaat het daar al helaas mis.

Wat maakt dat de mens zo een 1e plaats willen innemen boven de Natuur en Dieren.

Eenheid en vrijheid wordt verwezenlijkt door "geen enkel" wezen te willen beheren.

De Natuur en Dieren hebben een onvoorwaardelijke liefde......een mooi voorbeeld voor ons.

 

Daarbij nog stelt de mens zich zonder schaamte op als "redder" van de aarde.

Uiteraard weten we al langer dat de mensheid zelf aan een snel tempo de onnatuurlijke snelle veranderingen bij de aarde teweeg brengt....doch nu plots (door een schuldgevoel) "moet" deze klok aan een max snelheid worden terug gedraait of gestopt (?).

Hierin is de rust "zeker niet" voelbaar.
 

Een bijdrage aan het ver-beteren om zorg te gaan dragen nu voor de aarde (en elkaar!) en elkaar op een rustige, vriendelijke manier bewust maken hoe het verder beter zou kunnen....dat is fijn...en iedere stap telt.

Jammerlijk wordt er niet eerst geveegd voor eigen deur, vergeet men vaak zorg te dragen voor elkaar en wordt er vaak bij "Grote" raadsleden en het volk onderling zo gehandeld om wie het beste bezig is en gestreefd voor de grotere woorden ecologie, millieu, biodiversiteit.

Fijn uiteraard....maar vaak vergeet men uiteindelijk door al dat "bezig zijn"....in totaliteit waar het in voelbare stilte "echt" om draait.

Namelijk de tastbare en spirituele eenheid met Moeder aarde en Cosmos....met en voor elkaar ❤ ....stille kracht....en dat uiteindelijk toch de aarde steeds in vrede verder draait.....zich hersteld...met of zonder mensheid.
 

Er gebeuren zeker goede daden doch het zeuren om een betere ecologie enz is ook vaak corrupt.

Er wordt bv getreurd de zee vol ligt met het plastic "probleem".  Doch zolang er plastic wordt geproduceerd....en blijvend gekocht....blijf de economie hierin.

Er wordt bv getreurd om de amazonewoud verdwijnt. Doch zolang er invoer is van soja, guinoa enz....blijft dit.

Prent 9.jpg

Niet inheemse (?) dieren en planten... die dus in veronderstelling niet horen in hun thuis (?) habitat worden zonder pardon verwijderd. Soms is uitdunnen nodig maar 

bv de Amerikaanse eik of de geurende acacia....een smulpartij voor bijen. Niet van hier = de kettingzaag erin.

 Zonder dank wat deze boom aan kracht, voeding geeft en hoeveel oude wijsheid hij bij had.

 Zo wordt het moto "red het bos en de bij" toch wel in vraagteken geplaatst.

 

De aardkorst en klimaat verandert...zo ook elk levend wezen/natuur hierin een omgeving uitkiest. 

Wij als mens reizen toch ook graag de wereld rond of zoeken een plek/land waar we ons goed voelen.

 

Zeker....we hebben onze oermoeder schade gebracht en de natuur zorgt onvoorwaardelijk voor ons. 

Met eerst te starten in onszelf....volgt erna de tijd om wat terug te doen....en vooral er "samen" werk nodig is voor, laat ons het noemen, "het weder- tijdperk van de natuur".

 

Met 1 zak naar de plaatselijke bakker, groenteboer, 2e hands winkels ipv de vele invoer uit China, groene stroom goedkoop tot gratis maken enz....

De bewustwording is er...doch in de drukke en nog steeds machtige tijden kan worden uitgevoerd?....

 

Een stilstaan en jezelf ontdekken = minder druk leven = minder productie = minder aankoop = minder geld nodig = minder hoeven te werken = meer tijd voor creatie, vreugde, zelfontplooiing, genot verdraagzaamheid, rustig tempo = fysieke zorg voor de aarde en elkaar met al de zintuigen = minder druk leven = stilstaan en jezelf ontdekken.

bottom of page