top of page

JEZELF HERVINDEN BIJ MOEDER AARDE

prent 5.jpg

Ieder geloof is mooi....zolang er geen misbruik van gemaakt wordt en er steeds respect is voor de creatie.

 

In de hoop, dat de mens ziet dat, de geloven de mensheid niet verdeeld maar net de kracht heeft om ons te verenigen.

  Zo we samen buitengewone dingen kunnen verwezenlijken zoals in den beginne....en steeds zal zijn...namelijk een aarde zonder einde.

 

We besteden te weinig tijd aan het eren van het Pad van onze Voorouders of de dank aan de krachten die ons in leven houden.

We delen dan wel niet allen hetzelfde geloof en handelingen hierin...maar wel hebben we 1 ding gemeen...

"De dankbaarheid 

          voor het Wonder 

                  van ons bestaan".

Stel....we er allen vanuit gaan om te geloven er boven "elk" geloof, 1 "hetzelfde" licht hangt voor de toekomst van de mensheid................ ..............

Bij het Moeder aarde 🌍 geloof is er een samenwerking met de Natuur, haar elementen en de Cosmos.

De Bronnen van ons bestaan. 

Steeds gericht op de schepping en de constante herleving ervan. 

  Voel je haar hartklop dan verschuift je aandacht vanzelf naar de dingen buiten de waan van de dag.

  Ze gaat samen met jou hand in hand. 

  Leer je haar giften en diepe mysteriën kennen dan ben je in staat in harmonie en samenwerking met haar richting te geven aan je Leven.

 

Als we op deze planeet komen, weten we precies wat ons lotsbestemming is...doch zodra we wat menselijke vorm aan nemen, willen we zo gehaast mogelijk naar onze zogenaamde 'volmaakte' bestemming....zo we vaak onze reeds

 'natuurlijke volmaaktheid' vergeten.

 

  De aarde kracht is onverzettelijk en een die voor de mensheid ongeloofelijk belangrijk is om (mee) te kunnen draaien in de seizoenen.....

  Ons daarin blijvend en vrijwillig over geven, laat voelen dat alle levensvormen met elkaar verbonden zijn en er in elk deel van de schepping een goddelijke vonk voelbaar is....ook in jezelf.

 

  Alles is Magie...het ritselen van bladeren, de geur van gras, een vlammende zonsondergang, de draai van de wind, het ruisen van de zee, de stille pracht van een vlinder, een glimlach, de spiegel in een regendruppel, een hand op je schouder, de dieren met hun boodschap, het glaasje wijn, het voedsel op de velden, een fijne ontmoeting, je ademhaling.....

 

Het ontwaken in deze visie is de geboorte van een doelbewust Leven. 

Je zal dieper zakken in 

de aarde, 

        het water, 

              de lucht, 

                   het vuur

BOODSCHAP VAN HER-VINDEN 

EN VER-BINDEN 

Met een gedeelde boodschap en Heidense rituelen, proberen we onze medemensen de weg naar de Bron weder te vinden....zo  een blijvende frisse bries in je kan gevoeld worden.

Het is onze missie om de voeling van "Earthkeeper" door te geven.

We nemen oude tradities weer in gebruik om ons Land niet verloren te laten gaan.

 

Op een moment kom je tot besef dat vele wegen in het Leven makkelijker gaan met de voeling met de kracht van de planeet en de Magie van het fijnstoffelijke.

Daar je eigen basis er ligt...

"Wij zijn Natuur".

Je kan als het ware in gedachten kracht mee het water worden wanneer je bv in een meer zwemt....wij zijn water....het brengt zuivering.

Of je kan je bv mee in de boom voegen wanneer je tegen hem aanzit....hij geeft de kracht omdat we 1 zijn

...wij zijn aarde....het brengt kracht.  

Prenrt 6 (1).jpg

Ook met dieren kan worden gecommuniceerd. Dieren zijn telepathisch. Ook wij als mens. 

Als kind gaat dit vanzelf. Tot ons wordt verteld dat praten met dieren, bloemen, bomen en andere levensvormen niet kan, dat dit domme dingen zijn en verbeelding is. 

Uiteraard zal zo deze gave op de achtergrond raken en niet verder ontwikkeld worden. Doch later we groter zijn en we leren dat spiritueel zijn en ons gevoel volgen toch wel belangrijk is, onze persoonlijkheid sterk genoeg is om te vertrouwen op wat we zelf voelen ipv wat we moeten voelen....dan kunnen we deze vorm van communiceren weer oppikken en ontwikkelen....want ze is nooit weggeweest. 

Zodra we dan ook nog de blokkades, verschillende opvattingen, vasthouden, angst enz kunnen oplossen...is onze weg naar aardse spiritualiteit open en is de communicatie en Bron-der-verbinding met jezelf, natuur en dieren vanzelfsprekend.

 

Zo je meer tijd gaat nemen om te ontdekken en bewust te worden wie je bent en wat je nodig hebt. 

Wat maakt je meer zal "leven" ipv "geleefd" te worden.

 

Door deze Bron dagelijks bewust te gaan voelen, zal je gaan gewaar worden je beter kan aarden en verbinden met je intuïtieviteit.

  Eenheid met de Moedergodin en Spirits...het rustige hartritme volgen.

Zo ook je 7 chakra's (je ware regenboog aura) in een natuurlijk stroming zullen draaien van lente, zomer, herfst, winter.

Elke chakra geeft je innerlijke toegang tot jezelf.

 

Je magische kind weder laten ontwaken.

Zo je kan worden wie je bent, je Levensdoel....te verwezenlijken wat belangrijk is voor jou...gelukkig zijn met je "zijn"...waar je vrijheid start.

 

Het vertrekt bij jou om puur geluk uit te stralen...voor je het voor anderen doet.

  Jou, zonder masker, "ware ik" is een bijdrage aan het Licht...wat de uiteindelijke boodschap is van Pacha mama en de Spirits.

 

"Dat we allen gelukkig mogen zijn".

 

Een rijkdom voor de rest van je Leven.

bottom of page